Mausteinen kvinoasalaatti

Mausteinen kvinoasalaatti

0 arviota
Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 15 min
Helppo

Valmistusohje

Huuhtele ja valuta kvinoa huolellisesti. Pyörittele kvinoaa kuumalla pannulla, kunnes se kuivuu täysin ja paahtuu hieman. Kuumenna liemi kiehuvaksi ja lisää joukkoon kvinoa. Anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 15 minuuttia. Paista fileesuikaleet nopeasti kuumalla pannulla, mausta suolalla, mustapippurilla, chipotlella ja juustokuminalla, anna hieman jäähtyä.

Sekoita kulhossa rypsiöljy, limemehu, sipulikuutiot ja valkosipuli. Kun kvinoa on kypsää, anna sen jäähtyä kattilassaan noin 10 minuuttia ja sekoita sitten haarukalla irtonaiseksi. Sekoita salaatin kaikki ainekset keskenään, mutta jätä osa kasviksista koristeeksi pinnalle. Tarkista suolan määrä ja anna jäähtyä ja maustua jääkaapissa tarjoiluun asti.

Sinua saattaisi kiinnostaa