Mausteinen kvinoasalaatti
Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 15 min
Helppo
Valmistusohje
-
Huuhtele ja valuta kvinoa huolellisesti. Pyörittele kvinoaa kuumalla pannulla, kunnes se kuivuu täysin ja paahtuu hieman. Kuumenna liemi kiehuvaksi ja lisää joukkoon kvinoa.
-
Anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 15 minuuttia. Paista fileesuikaleet nopeasti kuumalla pannulla, mausta suolalla, mustapippurilla, chipotlella ja juustokuminalla, anna hieman jäähtyä.
-
Sekoita kulhossa rypsiöljy, limemehu, sipulikuutiot ja valkosipuli. Kun kvinoa on kypsää, anna sen jäähtyä kattilassaan noin 10 minuuttia ja sekoita sitten haarukalla irtonaiseksi.
-
Sekoita salaatin kaikki ainekset keskenään, mutta jätä osa kasviksista koristeeksi pinnalle. Tarkista suolan määrä ja anna jäähtyä ja maustua jääkaapissa tarjoiluun asti.