Mausteinen makkarapaistos

Mausteinen makkarapaistos

Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Helppo

Valmistusohje

  • Ruskista makkarat pienessä määrässä rypsiöljyä padassa tai pannulla. Nosta makkarat sivuun.

  • Lisää pataan sipulit ja valkosipulit ja anna niiden kevyesti ruskistua. Sekoita joukkoon maustetahna, kanelitanko sekä porkkana- ja palsternakkakuutiot. Sekoittele vielä pari minuuttia.

  • Kaada pataan tomaattimurska ja kanaliemi. Anna hautua hiljalleen 15 minuuttia.

  • Sekoita joukkoon kypsät kikherneet ja nosta makkarat pinnalle. Anna kuumentua kansi päällä vielä 5 minuuttia, koristele mintulla ja sitruunankuorella ja nosta pata pöytään.

  • Tarjoile padan seuraksi smetanaa ja runsaasti rapeakuorista vaaleaa leipää.

Kokeile reseptejä