Mausteinen makkarapaistos
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Helppo
Valmistusohje
-
Ruskista makkarat pienessä määrässä rypsiöljyä padassa tai pannulla. Nosta makkarat sivuun.
-
Lisää pataan sipulit ja valkosipulit ja anna niiden kevyesti ruskistua. Sekoita joukkoon maustetahna, kanelitanko sekä porkkana- ja palsternakkakuutiot. Sekoittele vielä pari minuuttia.
-
Kaada pataan tomaattimurska ja kanaliemi. Anna hautua hiljalleen 15 minuuttia.
-
Sekoita joukkoon kypsät kikherneet ja nosta makkarat pinnalle. Anna kuumentua kansi päällä vielä 5 minuuttia, koristele mintulla ja sitruunankuorella ja nosta pata pöytään.
-
Tarjoile padan seuraksi smetanaa ja runsaasti rapeakuorista vaaleaa leipää.