

Meksikolainen possusalaatti ja salsa Verde
Valmistusohje
Salsa Verde
-
Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja soseuta rustiikkiseksi kastikkeeksi.
-
Lisää oliiviöljyä haluamasi määrä, koska yrttien koosta/määrästä riippuu, kuinka kiinteää kastikkeesta tulee.
Salaatti
-
Grillaa maissi kuumassa grillissä tai pannulla, kunnes se saa kauniin paahtuneen pinnan. Leikkaa maissinjyvät irti tähkästä veitsellä. Kuori ja kuutioi avokado. Kuutioi tomaatit. Viipaloi punasipuli, chili ja jalapeno. Hienonna korianteri.
-
Sekoita grillattu maissi, nachot, avokado, tomaatti, punasipuli, chili ja korianteri kulhossa. Purista päälle limemehua.
-
Tarjoile salaatti lautasella ja nosta salsa verde erilliseen kulhoon. Viimeistele limelohkoilla ja tarjoile heti!
Pihvit
-
Grillaa kasslerpihvit noin 4 minuuttia per puoli, kunnes liha on mehevää ja pinnalta kauniisti karamellisoitunut.
-
Siirrä pihvit epäsuoralle lämmölle vielä noin 5 minuutiksi. Tarjoa salaatin kera.