Meksikolainen possusalaatti ja salsa Verde

Meksikolainen possusalaatti ja salsa Verde

Kokonaisaika: 25 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

Salsa Verde

  • Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja soseuta rustiikkiseksi kastikkeeksi.

  • Lisää oliiviöljyä haluamasi määrä, koska yrttien koosta/määrästä riippuu, kuinka kiinteää kastikkeesta tulee.

Salaatti

  • Grillaa maissi kuumassa grillissä tai pannulla, kunnes se saa kauniin paahtuneen pinnan. Leikkaa maissinjyvät irti tähkästä veitsellä. Kuori ja kuutioi avokado. Kuutioi tomaatit. Viipaloi punasipuli, chili ja jalapeno. Hienonna korianteri.

  • Sekoita grillattu maissi, nachot, avokado, tomaatti, punasipuli, chili ja korianteri kulhossa. Purista päälle limemehua.

  • Tarjoile salaatti lautasella ja nosta salsa verde erilliseen kulhoon. Viimeistele limelohkoilla ja tarjoile heti!

Pihvit

  • Grillaa kasslerpihvit noin 4 minuuttia per puoli, kunnes liha on mehevää ja pinnalta kauniisti karamellisoitunut.

  • Siirrä pihvit epäsuoralle lämmölle vielä noin 5 minuutiksi. Tarjoa salaatin kera.

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää