Meksikolainen tartar - Carne Apache

Meksikolainen tartar - Carne Apache

Kokonaisaika: 60 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 60 min
Keskitaso

Valmistusohje

Avocadocreme

  • Soseuta avokado ja lisää jogurtti. Mausta limen mehulla, tabascolla, suolalla ja mustapippurilla.

Tartar

  • Tartaria valmistaessa on huolehdittava siitä, että raaka-aine pysyy koko valmistuksen ajan mahdollisimman kylmänä. Poista lihasta mahdolliset kalvot ja jauha liha lihamyllyllä karkealla terällä. Voit myös leikata lihan silpuksi terävällä veitsellä

  • Hienonna joukkoon chili, punasipuli, korianteri, kurkku ja inkivääri. Mausta limen mehulla ja kuorella, oliiviöljyllä sekä suolalla.

  • Grillaa tortillat ja kokoa annos. Ripottele päälle lopuksi korianterin lehtiä ja ohueksi leikattua jalapenoa.

Kokeile reseptejä