Meksikolainen tartar - Carne Apache

Meksikolainen tartar - Carne Apache

0 arviota
Kokonaisaika: 60 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 60 min
Haastava

Valmistusohje

Avokadocreme:

Soseuta avokado ja lisää jogurtti. Mausta limen mehulla, tabascolla, suolalla ja mustapippurilla.

Tartar:

Tartaria valmistaessa on huolehdittava siitä, että raaka-aine pysyy koko valmistuksen ajan mahdollisimman kylmänä. Poista lihasta mahdolliset kalvot ja jauha liha lihamyllyllä karkealla terällä. Voit myös leikata lihan silpuksi terävällä veitsellä. Hienonna joukkoon chili, punasipuli, korianteri, kurkku ja inkivääri. Mausta limen mehulla ja kuorella, oliiviöljyllä sekä suolalla. Grillaa tortillat ja kokoa annos. Ripottele päälle lopuksi korianterin lehtiä ja ohueksi leikattua jalapenoa.