

Meksikolainen tartar - Carne Apache
Kokonaisaika: 60 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 60 min
Keskitaso
Valmistusohje
Avocadocreme
-
Soseuta avokado ja lisää jogurtti. Mausta limen mehulla, tabascolla, suolalla ja mustapippurilla.
Tartar
-
Tartaria valmistaessa on huolehdittava siitä, että raaka-aine pysyy koko valmistuksen ajan mahdollisimman kylmänä. Poista lihasta mahdolliset kalvot ja jauha liha lihamyllyllä karkealla terällä. Voit myös leikata lihan silpuksi terävällä veitsellä
-
Hienonna joukkoon chili, punasipuli, korianteri, kurkku ja inkivääri. Mausta limen mehulla ja kuorella, oliiviöljyllä sekä suolalla.
-
Grillaa tortillat ja kokoa annos. Ripottele päälle lopuksi korianterin lehtiä ja ohueksi leikattua jalapenoa.