Meksikon lihapata ja paahdettua kurpitsaa

Meksikon lihapata ja paahdettua kurpitsaa

0 arviota
Kokonaisaika: 240 min
Kypsennysaika: 180 min
Työaika: 40 min
Haastava

Valmistusohje

Kuutioi liha ja ruskista kuumalla pannulla pienessä määrässä rypsiöljyä. Kippaa lihat pataan. Lisää pannulle kuutioitu, porkkana, suikaloidut sipulit ja paprika. Freesaa hetki, kunnes vihannekset alkavat saamaan hieman väriä ja lisää pataan lihojen päälle. Lisää pataan tomaattikuutiot, salsa, lihaliemi ja kuivamausteet. Hauduta 160 asteisessa uunissa noin 2 tuntia tai kunnes liha on mureaa. Ota pata pois uunista ja peitä kannella tai foliolla. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla.

Leikkaa kurpitsat pitkittäin neljään osaan ja paahda 250 °C uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes ovat kypsiä. Mausta oliiviöljyllä, suolalla ja kurpitsansiemenillä. Viimeistele tuoreella chilillä ja korianterilla.

Tarjoa meksikolainen lihapata paahdetun kurpitsan kera.