Merimiespihvi naudan sisäpaistista

Merimiespihvi naudan sisäpaistista

Kokonaisaika: 180 min
Kypsennysaika: 150 min
Työaika: 30 min
Helppo

Valmistusohje

  • Kuori ja viipaloi perunat ja sipulit noin puolen sentin viipaleiksi. Leikkaa sisäpaisti vajaan sentin paksuisiksi pihveiksi.

  • Jauhota pihvit kauttaaltaan vehnäjauhoilla ja ruskista pannulla nokareessa voita. Siirrä sivuun. Lisää pannulle sipulit ja paista niihin kaunis väri.

  • Lisää pannulle olut, vesi ja suola. Kiehauta liemi. Lado perunat, lihat, sipulit, pippurit ja laakerinlehdet kerroksittain uunin kestävään pataan ja kaada liemi päälle.

  • Laita kansi päälle ja paista 160-asteisessa uunissa noin 2,5 tuntia, kunnes liha on mureaa. Nauti merimiespihvit mummonkurkkujen ja etikkapunajuurten kanssa.

Kokeile reseptejä