Merimiespihvi naudan sisäpaistista

Merimiespihvi naudan sisäpaistista

0 arviota
Kokonaisaika: 180 min
Kypsennysaika: 150 min
Työaika: 30 min
Helppo

Valmistusohje

Kuori ja viipaloi perunat ja sipulit noin puolen sentin viipaleiksi. Leikkaa sisäpaisti vajaan sentin paksuisiksi pihveiksi. Jauhota pihvit kauttaaltaan vehnäjauhoilla ja ruskista pannulla nokareessa voita. Siirrä sivuun. Lisää pannulle sipulit ja paista niihin kaunis väri.

Lisää pannulle olut, vesi ja suola. Kiehauta liemi. Lado perunat, lihat, sipulit, pippurit ja laakerinlehdet kerroksittain uunin kestävään pataan ja kaada liemi päälle.

Laita kansi päälle ja paista 160 asteisessa uunissa noin 2,5 tuntia, kunnes liha on mureaa. Nauti merimiespihvit mummonkurkkujen ja etikkapunajuurten kanssa.