

Merimiespihvi naudan sisäpaistista
Kokonaisaika: 180 min
Kypsennysaika: 150 min
Työaika: 30 min
Helppo
Valmistusohje
-
Kuori ja viipaloi perunat ja sipulit noin puolen sentin viipaleiksi. Leikkaa sisäpaisti vajaan sentin paksuisiksi pihveiksi.
-
Jauhota pihvit kauttaaltaan vehnäjauhoilla ja ruskista pannulla nokareessa voita. Siirrä sivuun. Lisää pannulle sipulit ja paista niihin kaunis väri.
-
Lisää pannulle olut, vesi ja suola. Kiehauta liemi. Lado perunat, lihat, sipulit, pippurit ja laakerinlehdet kerroksittain uunin kestävään pataan ja kaada liemi päälle.
-
Laita kansi päälle ja paista 160-asteisessa uunissa noin 2,5 tuntia, kunnes liha on mureaa. Nauti merimiespihvit mummonkurkkujen ja etikkapunajuurten kanssa.