Metsästäjänleipä
Valmistusohje
-
Kuutioi sipuli ja pieni sienet. Paista sipulit ja sienet voissa kauniin värisiksi. Ripottele päälle vehnäjauhot ja jatka hetki paistamista koko ajan sekoitellen. Kaada joukkoon kerma koko ajan vatkaten.
-
Kiehauta ja anna kuplotella hiljalleen kymmenisen minuuttia ahkerasti sekoitellen. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
-
Nuiji fileepihvit kahden leivinpaperin välissä noin 5 millin paksuisiksi pihveiksi. Laita vehnäjauhot lautaselle, korppujauhot toiselle ja kananmunat kolmannelle lautaselle. Riko munien rakenne hyvin. Pyörittele nuijitut pihvit vehnäjauhoissa sitten munamassassa ja lopuksi korppujauhoissa.
-
Kuumenna voi vaahtoavaksi paksupohjaisessa paistinpannussa. Paista leikkeet kauniin kullanruskeiksi molemmin puolin ja mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
-
Paista kananmunat niin, että keltuaiset jäävät ehjiksi. Paahda leivät molemmin puolin ja voitele ne halutessasi. Aseta leikkeet leipien päälle. Viimeistele kantarellikastikkeella ja paistetulla kananmunalla.