Minestronekeittoa ja jauhettua naudan paistia

Minestronekeittoa ja jauhettua naudan paistia

Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 15 min
Keskitaso

Valmistusohje

  • Freesaa vihanneksia ja esikeitettyjä papuja oliiviöljyssä kattilassa muutaman minuutin ajan. Lisää valkoviini ja kiehauta.

  • Kaada joukkoon tomaattimurska, sekä vesi tai vasikkaliemi. Mausta laakerinlehdillä ja rouhitulla mustapippurilla.

  • Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia. Lisää mukaan pasta ja keitä noin 8 minuuttia, kunnes pasta on kypsää. Sekoita joukkoon karkeasti hienonnettu basilika.

  • Paista jauheliha pienessä määrässä oliiviöljyä ja mausta suolalla sekä rouhitulla mustapippurilla.

  • Annostele keitto annoskulhoihin ja ripottele päälle paistettua jauhettua naudan sisäpaistia.

Kokeile reseptejä