

Minestronekeittoa ja jauhettua naudan paistia
Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 15 min
Haastava
Valmistusohje
Freesaa vihanneksia ja esikeitettyjä papuja oliiviöljyssä kattilassa muutaman minuutin ajan. Lisää valkoviini ja kiehauta. Kaada joukkoon tomaattimurska, sekä vesi tai vasikkaliemi. Mausta laakerinlehdillä ja rouhitulla mustapippurilla.
Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia. Lisää mukaan pasta ja keitä noin 8 minuuttia, kunnes pasta on kypsää. Sekoita joukkoon karkeasti hienonnettu basilika.
Paista jauheliha pienessä määrässä oliiviöljyä ja mausta suolalla sekä rouhitulla mustapippurilla.
Annostele keitto annoskulhoihin ja ripottele päälle paistettua jauhettua naudan sisäpaistia.