Minestronekeittoa ja jauhettua naudan paistia
Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 15 min
Keskitaso
Valmistusohje
-
Freesaa vihanneksia ja esikeitettyjä papuja oliiviöljyssä kattilassa muutaman minuutin ajan. Lisää valkoviini ja kiehauta.
-
Kaada joukkoon tomaattimurska, sekä vesi tai vasikkaliemi. Mausta laakerinlehdillä ja rouhitulla mustapippurilla.
-
Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia. Lisää mukaan pasta ja keitä noin 8 minuuttia, kunnes pasta on kypsää. Sekoita joukkoon karkeasti hienonnettu basilika.
-
Paista jauheliha pienessä määrässä oliiviöljyä ja mausta suolalla sekä rouhitulla mustapippurilla.
-
Annostele keitto annoskulhoihin ja ripottele päälle paistettua jauhettua naudan sisäpaistia.