Monte Cristo sandwich
Kokonaisaika: 25 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 15 min
Keskitaso
Valmistusohje
-
Voitele leipien pohjat sinapilla ja kannet majoneesilla. Levitä raastettu juusto pohjille ja kansille. Täytä pohjat leikkeleillä (määrä maun mukaan). Käännä kannet pohjien päällä ja paina hieman.
-
Vatkaa munat ja kerma keskenään. Kuumenna paistinpannu ja lisää pannulle hyvä nokare voita sulamaan. Pyörittele leivät muna-kermaseoksessa ja laita pannulle paistumaan.
-
Kun pohja alkaa saamaan kaunista väriä, käännä leivät ympäri ja jatka paistamista. Pannu on hyvä pitää melko miedolla lämmöllä, että leivät lämpenevät tasaisesti, mutta pinnat ei saa liian nopeasti väriä.
-
Leikkaa leivät kolmioiksi tai suorakaiteiksi ja tarjoa.