Monte Cristo sandwich

Monte Cristo sandwich

0 arviota
Kokonaisaika: 25 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 15 min
Haastava

Valmistusohje

Voitele leipien pohjat sinapilla ja kannet majoneesilla. Levitä raastettu juusto pohjille ja kansille. Täytä pohjat leikkeleillä (määrä maun mukaan). Käännä kannet pohjien päällä ja paina hieman.

Vatkaa munat ja kerma keskenään. Kuumenna paistinpannu ja lisää pannulle hyvä nokare voita sulamaan. Pyörittele leivät muna-kermaseoksessa ja laita pannulle paistumaan. Kun pohja alkaa saamaan kaunista väriä, käännä leivät ympäri ja jatka paistamista. Pannu on hyvä pitää melko miedolla lämmöllä, että leivät täyte lämpenee tasaisesti, mutta pinnat ei saa liian nopeasti väriä.

Leikkaa leivät kolmioiksi tai suorakaiteiksi ja tarjoa.