Moskovan lihapata

Moskovan lihapata

Kokonaisaika: 200 min
Kypsennysaika: 180 min
Työaika: 20 min
Keskitaso

Valmistusohje

  • Kuutioi liha noin 3x3 cm kokoisiksi kuutioiksi ja ruskista ne kuumassa padassa voin kera. Lisää joukkoon sipulilohkot ja anna myös niiden ruskistua.

  • Ripottele vehnäjauhot pataan ja jatka ruskistamista vielä muutama minuutti. Kaada kuuma lihaliemi pataan koko ajan sekoittaen. Mausta pata pippureilla ja kurkkuliemellä.

  • Anna hautua kannen alla 120-asteisessa uunissa tai liedellä miedolla lämmöllä noin 3 tuntia, kunnes liha on mureaa.

  • Lisää lopuksi hunaja, juusto, smetana ja kurkkukuutiot. Tarjoile seuraksi esimerkiksi keitettyjä perunoita.

Kokeile reseptejä