Mustikkasinappi

Mustikkasinappi

Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 5 min
Helppo

Valmistusohje

  • Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä noin 15 minuutin ajan koko ajan sekoittaen. Kaada seos kuumana puhtaaseen lasipurkkiin ja jäähdytä.

  • Anna tekeytyä jääkaapissa vähintään vuorokauden.

  • Halutessasi voit paseerata eli painella sinapin lusikalla tai kauhalla siivilän läpi ennen jäähdyttämistä. Tällöin saat sinapista marjojen kuoret ja siemenet pois. Tarjoa valmis sinappi grillattujen HK Maakarit® raakamakkaroiden kanssa.

  • Säilytä sinappia jääkaapissa, jossa se säilyy hyvänä muutaman viikon.

Kokeile reseptejä