Nakkistroganoff

Nakkistroganoff

Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

  • Kuutioi nakit ja ruskista voissa. Siirrä nakit sivuun ja lisää pannulle hienonnettu valkosipuli sekä sipulikuutiot.

  • Ruskista hetki ja lisää mukaan vehnäjauhot. Ruskista jauhoja koko ajan sekoittaen, kunnes sipuli-jauhoseos alkaa olemaan vaaleanruskeaa. Vatkaa sekaan lihaliemi ja tomaattipyree.

  • Kun kastike alkaa saostumaan lisää mukaan nakit, suolakurkut, Dijon-sinappi sekä smetana ja anna pulputtaa noin 10 minuuttia ahkerasti sekoitellen.

  • Sekoita mukaan lopuksi hienonnettu persilja ja mausta suolalla sekä rouhitulla mustapippurilla.

Kokeile reseptejä