Nopeaa karamellipossua, kananmunaa ja paksoita
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 5 min
Helppo
Valmistusohje
-
Kuumenna noin litra vettä kiehumispisteeseen. Aseta munat varovasti veteen ja keitä 5 ½ minuuttia. Kaada vesi pois kattilasta ja anna munien kuivahtaa puolisen minuuttia. Jäähdytä kylmällä vedellä.
-
Freesaa kevätsipuliviipaleet ja inkivääri pienessä määrässä seesamiöljyä. Halkaise paksoi neljään osaan lisää pannulle. Paista kunnes paksoi hieman pehmenee ja saa kauniin värin. Mausta suolalla.
-
Paista possusuikaleet nopeasti kuumalla paistinpannulla pienessä määrässä rypsiöljyä. Lisää pannulle unagi ja kookoskerma. Hauduta kunnes kastike on haihtunut puoleen.
-
Tarjoa karamellipossu kananmunien ja paksoin kanssa.