Norjanleike
Kokonaisaika: 50 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 25 min
Keskitaso
Valmistusohje
-
Valuta katkaravut huolellisesti. Sekoita kaikki skagenin ainekset keskenään ja anna maustua hetki kylmässä.
-
Kuumenna reilu määrä öljyä paistinpannulla ja ruskista leikkeet molemmin puolin, pari minuuttia per puoli. Öljyä saa olla pannulla niin, että leikkeet uppoavat puoliksi siihen. Vaihtoehtoisesti leikkeet voi myös täysin syväpaistaa rasvakeittimessä. Ripsauta lopuksi vielä hieman suolaa kypsille leikkeille ja mausta rouhitulla mustapippurilla. Pidä kuumana.
-
Lisää pannulle voita ja paista vihreät parsat napakan kypsiksi ja kauniin värisiksi. Mausta suolalla.
-
Tarjoa possuleikkeet paistettujen parsojen ja katkarapuskagenin kera.