Nürnbergin Günther ja Gertrudin perunasalaatti

Nürnbergin Günther ja Gertrudin perunasalaatti

Kokonaisaika: 34 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 5 min
Helppo

Valmistusohje

  • Sekoita keskenään sipulisuikaleet, sitruunamehu, suola, sokeri ja mustapippuri ja anna sipulien marinoitua muiden alkuvalmisteluiden ajan.

  • Keitä perunat suolatussa vedessä napakan kypsiksi ja jäähdytä. Keitä kananmunia 7 minuuttia ja jäähdytä.

  • Leikkaa jäähtyneet perunat muutamaan osaan ja hienonna kuoritut kananmunat veitsellä. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa vähintään 2 tuntia, mielellään yön yli.

  • Nauti Gertrud rapeapintaiseksi paistetun tai grillatun Güntherin seurana.

Kokeile reseptejä