P.F.B – Pakkala Fried Blue
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 20 min
Keskitaso
Valmistusohje
-
Viipaloi porkkana ja valkosipuli ohuiksi ja leikkaa punasipuli noin puolen sentin lohkoiksi. Kiehauta sokeri, etikka ja vesi. Anna liemen hetki jäähtyä ja kaada vihannesten päälle. Anna tekeytyä muutama tunti tai seuraavaan päivään.
-
Sekoita majoneesi ja dijonsinappi keskenään. Raasta joukkoon valkosipuli ja mausta rouhitulla mustapippurilla. Anna maustua puolisen tuntia kylmässä.
-
Sekoita keltuainen ja sinappi. Kuori ja leikkaa makkarat sopivan kokoisiksi paloiksi. Pyörittele palat ensin ketuais-sinapissa, sitten vehnäjauhoissa, uudelleen keltuais-sinapissa ja vielä korppujauhoissa.
-
Syväpaista 180-asteisessa öljyssä noin 3 minuuttia tai kunnes kuorrute saa kauniin värin.
-
Tarjoa frittimakkara pikkelivihannesten ja dijonmajoneesin kera.