Paahdettu possunniska-slideri

Paahdettu possunniska-slideri

Kokonaisaika: 175 min
Kypsennysaika: 150 min
Työaika: 25 min
Keskitaso

Valmistusohje

Possunniska

  • Lämmitä uuni 200 asteeseen. Sekoita kuivamausteet keskenään ja hiero seos kauttaaltaan possunniskan pintaan. Siirrä possunniska ritilällisen uunivuoan päälle. Kiehauta puoli litraa vettä ja kaada uunivuokaan.

  • Siirrä vuoka uuniin ja paahda aluksi 20 minuuttia 200 asteessa. Laske uuniin lämpötila 125 asteeseen ja jatka kypsentämistä, kunnes sisälämpö saavuttaa 68 astetta.

  • Kääri possunniska folioon ja anna vetäytyä huoneenlämmössä 20 minuuttia. Viipaloi vetäytynyt porsaanniska ohuelti veitsellä.

BBQ-glaseerauskastike

  • Yhdistä kaikki raaka-aineet kattilassa, kiehauta. Mausta tarvittaessa suolalla. Lämmitä viipaloitu porsaanniska ennen sämpylän kasaamista BBQ-glaseerauskastikkeessa.

Sinappimajoneesi

  • Sekoita raaka-aineet keskenään ja anna maustua hetki kylmässä.

Pikkelöity kurkku

  • Viipaloi kurkku ohueksi veitsellä. Yhdistä loput raaka-aineet kattilassa, kiehauta ja kaada kuuma liemi viipaloitujen kurkkujen päälle. Anna kurkkujen jäähtyä jääkaapissa.

Kokoaminen

  • Lämmitä paistinpannu keskilämmöllä kuumaksi. Lisää pannuun nokare voita ja paahda burgerisämpylöiden leikkuupintaan kullanruskea väri. Levitä sämpylöiden päälle sinappimajoneesia, viisi viipaletta pikkelöityjä kurkkuja ja neljä viipaletta glaseerauskastikkeessa lämmitettyä possun niskaa. Nauti.

Kokeile reseptejä