Paahdettu possunniska-slideri
Valmistusohje
Possunniska
-
Lämmitä uuni 200 asteeseen. Sekoita kuivamausteet keskenään ja hiero seos kauttaaltaan possunniskan pintaan. Siirrä possunniska ritilällisen uunivuoan päälle. Kiehauta puoli litraa vettä ja kaada uunivuokaan.
-
Siirrä vuoka uuniin ja paahda aluksi 20 minuuttia 200 asteessa. Laske uuniin lämpötila 125 asteeseen ja jatka kypsentämistä, kunnes sisälämpö saavuttaa 68 astetta.
-
Kääri possunniska folioon ja anna vetäytyä huoneenlämmössä 20 minuuttia. Viipaloi vetäytynyt porsaanniska ohuelti veitsellä.
BBQ-glaseerauskastike
-
Yhdistä kaikki raaka-aineet kattilassa, kiehauta. Mausta tarvittaessa suolalla. Lämmitä viipaloitu porsaanniska ennen sämpylän kasaamista BBQ-glaseerauskastikkeessa.
Sinappimajoneesi
-
Sekoita raaka-aineet keskenään ja anna maustua hetki kylmässä.
Pikkelöity kurkku
-
Viipaloi kurkku ohueksi veitsellä. Yhdistä loput raaka-aineet kattilassa, kiehauta ja kaada kuuma liemi viipaloitujen kurkkujen päälle. Anna kurkkujen jäähtyä jääkaapissa.
Kokoaminen
-
Lämmitä paistinpannu keskilämmöllä kuumaksi. Lisää pannuun nokare voita ja paahda burgerisämpylöiden leikkuupintaan kullanruskea väri. Levitä sämpylöiden päälle sinappimajoneesia, viisi viipaletta pikkelöityjä kurkkuja ja neljä viipaletta glaseerauskastikkeessa lämmitettyä possun niskaa. Nauti.