Pad Kra Pao

Pad Kra Pao

Kokonaisaika: 25 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 5 min
Helppo

Valmistusohje

  • Viipaloi salotit. Laita valkosipulinkynnet ja chilit mortteliin ja hakkaa ne karkeaksi mössöksi. 

  • Paista jauheliha. Kuumenna pannu lähes savuavan kuumaksi ja lisää jauheliha pannulle.  Murusta jauheliha lastalla ja paista, kunnes neste on haihtunut kokonaan pois. Lisää rypsiöljy ja paista jauheliha rapsakaksi koko ajan sekoitellen. 

  • Siirrä jauheliha pannun toiseen reunaan ja lisää pannulle tilkka rypsiöljyä ja salotit sekä chili-valkosipuliseos. Paista hetken aikaa sekoitellen. Sekoita jauheliha ja chili-sipuliseos keskenään ja jatka wokkaamista minuutin ajan. 

  • Lisää mukaan sokeri, kalakastike, soija ja osterikastike. Wokkaa noin minuutin ajan. Lisää pannulle tarvittaessa tilkka vettä, jotta kaikki maut irtoaa pannun pohjasta ruokaan. 

  • Lisää mukaan thaibasilikan lehdet ja wokkaa, kunnes basilika on kutistunut.

  • Paista kananmuna thaityyliin reilussa öljyssä (kananmuna saa olla puoliksi öljyn peitossa) niin, että keltuainen jää löysäksi. Näin kananmunia paistaessa öljy räiskyy herkästi, joten tässä saa olla valppaana, ettei tule vahinkoja.

  • Tarjoa Pad Kra Pao keitetyn riisin ja paistetun kananmunan kera.

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää