Paistettu possunleike, parmesaani-perunapyreetä ja maustevoita

Paistettu possunleike, parmesaani-perunapyreetä ja maustevoita

0 arviota
Kokonaisaika: 55 min
Kypsennysaika: 40 min
Työaika: 15 min
Haastava

Valmistusohje

Nuiji fileepihvit kahden leivinpaperin välissä noin 5 millin paksuisiksi pihveiksi. Laita vehnäjauhot lautaselle, korppujauhot toiselle ja kananmunat kolmannelle lautaselle. Riko munien rakenne hyvin. Pyörittele nuijitut pihvit vehnäjauhoissa sitten munamassassa ja lopuksi korppujauhoissa.

Kuumenna voi vaahtoavaksi paksupohjaisessa paistinpannussa. Paista leikkeet kauniin kullanruskeiksi molemmin puolin ja mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

Pehmitä voita huoneenlämmössä. Hienonna kaprikset, anjovikset ja lehtipersilja. Sekoita kaikki ainekset huolellisesti ja kääri kelmun sisään pötköksi. Laita jääkaappiin tai pakastimeen kovettuman, jolloin leikkaaminen on helpompaa.

Keitä perunat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä ja valuta hyvin. Painele perunat tiheän siivilän läpi ”perunalumeksi” tai muussaa tehosekoittimella. Sekoita mukaan voi, kerma ja raastettu parmesaani. Mausta tarvittaessa suolalla.

Sinua saattaisi kiinnostaa