Paistettu possunleike, parmesaani-perunapyreetä ja maustevoita
Valmistusohje
-
Nuiji fileepihvit kahden leivinpaperin välissä noin 5 millin paksuisiksi pihveiksi. Laita vehnäjauhot lautaselle, korppujauhot toiselle ja kananmunat kolmannelle lautaselle.
-
Riko munien rakenne hyvin. Pyörittele nuijitut pihvit vehnäjauhoissa sitten munamassassa ja lopuksi korppujauhoissa.
-
Kuumenna voi vaahtoavaksi paksupohjaisessa paistinpannussa. Paista leikkeet kauniin kullanruskeiksi molemmin puolin ja mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
-
Pehmitä voita huoneenlämmössä. Hienonna kaprikset, anjovikset ja lehtipersilja. Sekoita kaikki ainekset huolellisesti ja kääri kelmun sisään pötköksi. Laita jääkaappiin tai pakastimeen kovettuman, jolloin leikkaaminen on helpompaa.
-
Keitä perunat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä ja valuta hyvin. Painele perunat tiheän siivilän läpi ”perunalumeksi” tai muussaa tehosekoittimella. Sekoita mukaan voi, kerma ja raastettu parmesaani. Mausta tarvittaessa suolalla.