Paistettua entrecôtea ja chimichurria

Paistettua entrecôtea ja chimichurria

0 arviota
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Haastava

Valmistusohje

Leikkaa entrecote pihveiksi. Kuumenna paistinpannussa voi ja oliiviöljy. Lisää pannulle veitsen lappeella murskatut valkosipulin kynnet sekä muutama timjamin oksa. Lisää mukaan entrecôtepihvit ja paista mediumiksi eli noin 3 minuuttia per puoli välillä paistirasvalla valellen. Anna vetäytyä noin 20 minuuttia ennen tarjoilua.

Sekoita kaikki chimichurrin ainekset keskenään ja tarjoile grillatun lihan kastikkeena. Voit käyttää chimichurria myös lihan marinointiin ja penslaamiseen grillauksen aikana.

Tarjoile entrecôten ja chimichurrin lisänä esimerkiksi paistettuja perunoita, punaviinikastiketta ja raikasta salaattia.