Paistettua entrecôtea ja chimichurria
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Keskitaso
Valmistusohje
-
Leikkaa entrecote pihveiksi. Kuumenna paistinpannussa voi ja oliiviöljy. Lisää pannulle veitsen lappeella murskatut valkosipulin kynnet sekä muutama timjamin oksa.
-
Lisää mukaan entrecôtepihvit ja paista mediumiksi eli noin 3 minuuttia per puoli välillä paistirasvalla valellen. Anna vetäytyä noin 20 minuuttia ennen tarjoilua.
-
Sekoita kaikki chimichurrin ainekset keskenään ja tarjoile grillatun lihan kastikkeena. Voit käyttää chimichurria myös lihan marinointiin ja penslaamiseen grillauksen aikana.
-
Tarjoile entrecôten ja chimichurrin lisänä esimerkiksi paistettuja perunoita, punaviinikastiketta ja raikasta salaattia.