Paistettua porsaan kassleria, herkkusieniä ja balsamicoa

Paistettua porsaan kassleria, herkkusieniä ja balsamicoa

Kokonaisaika: 315 min
Kypsennysaika: 300 min
Työaika: 15 min
Haastava

Valmistusohje

Ruskista kassler pienessä määrässä rypsiöljyä paistinpannulla. Kuori porkkana sekä sipuli ja leikkaa ne neljään osaan. Aseta kassler vuokaan. Lisää mukaan kasvikset, suola, mausteet sekä yrtit. Lisää vettä, kunnes liha peittyy juuri ja juuri. Peitä vuoka foliolla. Lämmitä uuni 150-asteiseksi ja hauduta lihaa 5 tuntia.

Valuta liemi. Sekoita sinappi, yrtit ja öljy keskenään sakeaksi tahnaksi. Sivele tahna lihan pintaan ja käytä kuumassa uunissa 220°C noin 5 minuuttia. Leikkaa viipaleiksi.

Viipaloi ja ruskista herkkusienet voi-rypsiöljyseoksessa valkosipulin kanssa. Lisää joukkoon riivittyä timjamia ja mausta lopuksi balsamiviinietikalla. Annostele paistos liemineen kuuman lihan pinnalle.

Kokeile reseptejä