Paistettua porsaan kassleria, herkkusieniä ja balsamicoa

Paistettua porsaan kassleria, herkkusieniä ja balsamicoa

Kokonaisaika: 315 min
Kypsennysaika: 300 min
Työaika: 15 min
Keskitaso

Valmistusohje

  • Ruskista kassler pienessä määrässä rypsiöljyä paistinpannulla. Kuori porkkana sekä sipuli ja leikkaa ne neljään osaan.

  • Aseta kassler vuokaan. Lisää mukaan kasvikset, suola, mausteet sekä yrtit. Lisää vettä, kunnes liha peittyy juuri ja juuri. Peitä vuoka foliolla. Lämmitä uuni 150-asteiseksi ja hauduta lihaa 5 tuntia.

  • Valuta liemi. Sekoita sinappi, yrtit ja öljy keskenään sakeaksi tahnaksi. Sivele tahna lihan pintaan ja käytä kuumassa uunissa 220°C noin 5 minuuttia. Leikkaa viipaleiksi.

  • Viipaloi ja ruskista herkkusienet voi-rypsiöljyseoksessa valkosipulin kanssa. Lisää joukkoon riivittyä timjamia ja mausta lopuksi balsamiviinietikalla. Annostele paistos liemineen kuuman lihan pinnalle.

Kokeile reseptejä