Parhaat paistireseptit

Perinteinen paisti on pitopöydän perusta

Paisti ei ole pikaruokaa. Parhaan tuloksen saavuttaa, kun paistin annetaan ensin lämmetä huoneenlämpöiseksi muutaman tunnin ajan ja sen jälkeen kypsennetään hitaasti miedolla lämmöllä. Paistomittari on tässä hyvä apuri. Paistiksi käy sekä possu että nauta, toki myös riista ja pääsiäisenä luonnollisesti lammas.

Tältä sivulta löydät parhaat ja hyviksi havaitut paistiohjeet. Saatat myös löytää uusia ideoita tarjoiluun ja maustamiseen, kun haluat tarjota perinteisen paistin uudella tavalla.

Reseptit

Maailman parhaana palkittu HK Rypsiporsas®

HK Rypsiporsas® ruokitaan lähipeltojen viljalla, herneillä, härkäpavuilla ja rypsillä ja se on aina ilman antibiootteja kasvatettu. Tarkan ruokavalion ansiosta HK Rypsiporsas®-liha on maukkaampaa, mehevämpää ja mureampaa.

Tutustu  ja inspiroidu resepteistä. 

Lue lisää

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää