Pariloitua naudan ulkofileetä, maustevoita ja annanperunaa
Valmistusohje
-
Valmista valkosipulivoi. Sekoita kulhossa pehmeä voi, kaprikset, valkosipulitahna, leikattu ruohosipuli ja lehtipersilja. Annostele voi leivinpaperille tai kelmulle ja pyöritä tangoksi. Laita kylmään 3 tunniksi ja leikkaa viipaleiksi.
-
Sekoita perunaviipaleet, valkosipulin kynnet, suola, mustapippuri ja kirkastettu voi uunivuoassa. Kaada joukkoon kanaliemi ja paista 160-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia, kunnes perunat saavat kauniin värin ja ovat kypsiä.
-
Leikkaa ulkofilee noin kahden sentin paksuisiksi pihveiksi ja mausta ne suolalla sekä mustapippurilla. Grillaa pihvit kuumassa grillissä tai parilassa noin 3 minuuttia per puoli, jolloin pihvit ovat medium kypsiä ja anna vetäytyä 10 minuuttia.
-
Tarjoile pihvit maustevoin, annanperunan, paahdetun sipulin sekä punaviinikastikkeen kera.