Pehmeän mausteinen possupihvi ja nopeat rakuuna-kermaperunat

Pehmeän mausteinen possupihvi ja nopeat rakuuna-kermaperunat

Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

  • Kuori ja kuutioi perunat. Silppua valkosipuli. Freesaa perunat ja valkosipulit kevyesti voissa. Lisää pannulle dijon, rakuuna ja kerma. Hauduttele välillä sekoitellen kymmenisen minuuttia, kunnes rakenne kiinteytyy. 

  • Kuumenna paistinpannu kuumaksi ja ruskista minuuttipihvit tilkassa rypsiöljyä noin 2 minuuttia per puoli, kunnes pihvit ovat kauniisti paistuneet ja kypsiä.

  • Tarjoa possupihvit rakuuna-kermaperunoiden ja etikkapunajuurten kera.

Kokeile reseptejä

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää