Pekoni-cheddarsydämet
Valmistusohje
-
Aloita tekemällä juustokastike. Kuumenna voi ja vehnäjauhot kattilassa ja anna kypsyä hetki koko ajan sekoitellen.
-
Lisää vähitellen kuumaa maitoa koko ajan sekoitellen ja anna kastikkeen kiehua viitisen minuuttia. Lisää juusto pienissä erissä koko ajan sekoitellen ja anna kastikkeen vielä kiehahtaa.
-
Suikaloi pekonit pieniksi ja paista pannulla rapeiksi. Siirrä pekonit talouspaperin päälle kuivumaan ja ruskista jauheliha.
-
Lisää jauhelihan joukkoon paprika- ja sipulikuutiot, lehtipersilja sekä valkosipulit. Jatka paistamista muutama minuutti ja sekoita joukkoon juustokastike.
-
Sekoita taikinan kuivat ainekset keskenään ja lisää vesi sekä öljy. Vaivaa taikina tasaiseksi käsin tai yleiskoneella.
-
Kaulitse taikina tasaiseksi levyksi ja leikkaa siitä sydämenmuotoisia paloja esimerkiksi piparkakkumuotilla. Laita 2-3 rkl täytettä joka toisen sydämen päälle ja nosta toiset sydämet kansiksi. Paina saumat tiiviisti kiinni haarukalla.
-
Voitele taskujen pinnat oliiviöljyllä ja paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Kiertoilmauunissa paistolämpötila saisi olla noin 200 astetta.