Pekoni-herkkusienipasta
Kokonaisaika: 25 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 15 min
Helppo
Valmistusohje
-
Yhdistä etikka, sokeri ja vesi pienessä kattilassa ja kiehauta. Kaada kuuma liemi sipulien päälle ja rouhi mukaan mustapippuria. Jäähdytä.
-
Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
-
Leikkaa pekonit neljään osaan ja paista paistinpannulla rapeiksi. Viipaloi herkkusienet, valkosipulin kynsi ja lisää ne pannulle. Jatka paistamista, kunnes sienet alkavat olemaan kauniin kullan ruskeita.
-
Lisää pannulle hienonnettu ruohosipuli sekä pikkelöityä punasipulia. Nostele pannulle keitetty pasta ja lisää mukaan parmesaani ja oliiviöljy.
-
Mausta rouhitulla mustapippurilla. Sekoita huolellisesti, tarkista maku ja tarjoa.