

Pekoni-kantarellipasta
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Helppo
Valmistusohje
-
Viipaloi pekoni. Murskaa valkosipulinkynsi veitsen lappeella ja hienonna se. Riippuen sienien koosta voit repiä niitä pienemmiksi.
-
Laita pekonisilppu kylmälle paistinpannulle ja aloita ruskistamaan niitä. Kun pekoni alkaa saamaan väriä, lisää mukaan voi ja sienet. Kun sienet on saaneet kauniin ja rapsakan pinnan, lisää mukaan valkosipuli ja pinaatti. Jatka freesausta miedolla lämmöllä.
-
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
-
Lisää pasta pekonin ja sienten joukkoon pannulle. Mukana saa mennä hieman keitinvettä. Raasta joukkoon parmesaania maun mukaan.
-
Mausta suolalla, rouhitulla mustapippurilla ja tryffeliöljyllä. Sekoita ja tarjoa.