Pekoni-omenapaistos

Pekoni-omenapaistos

Kokonaisaika: 60 min
Kypsennysaika: 40 min
Työaika: 20 min
Keskitaso

Valmistusohje

  • Paista pekonit pannulla rapeiksi, siivilöi rasva talteen pannulta. Kuori ja lohko omenat kulhoon ja sekoita joukkoon sokeri, mausteet ja sitruunan mehu.

  • Rouhi jäähtyneet pekonit joukkoon. Kaada omenaseos voideltuun vuokaan. Sekoita toisessa kulhossa kaikki pinnalle tulevat ainekset ja nypi ne yhteen, kunnes seos on ryynimäistä.

  • Ripottele seos vuokaan omenoiden päälle ja kypsennä 175-asteisessa uunissa tai 150-asteisessa kiertoilmauunissa 30-40 minuuttia.

  • Tarjoile lämpimänä esimerkiksi vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kera.

Kokeile reseptejä