Pekoni-perunasalaatti ja keitetyt nakit

Pekoni-perunasalaatti ja keitetyt nakit

0 arviota
Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 20 min
Helppo

Valmistusohje

Paista pekonit rapeaksi ja aseta sivuun odottamaan. Leikkaa perunat kuorineen suupaloiksi. Leikkaa pekoni pieniksi paloiksi ja sekoita rasvoineen perunapalojen kanssa. Lisää joukkoon valkoviinietikka, vaahterasiirappi, ruohosipuli, ranskankerma ja rouhittu mustapippuri. sekoita huolellisesti ja laita jääkaappiin maustumaan tunniksi.

Kuumenna kattilassa puolitoista litraa vettä kiehuvaksi. Laita nakit kattilaan ja ota virta pois liedeltä, älä enää kiehuta. Anna nakkien olla kuumassa vedessä noin 5 minuuttia. Parhaan lopputuloksen saa, kun kattilasta kaataa lopuksi veden pois ja antaa nakkien olla siellä vielä hetken, jolloin nakkien pinta kuivahtaa. Lopputulos on täydellinen, kun nakki napsahtaa haukatessa.

Sinua saattaisi kiinnostaa