Pekonia, mangoa ja sinihomejuustoa

Pekonia, mangoa ja sinihomejuustoa

Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

  • Paista pekonilastut rapeiksi pannulla. Nosta lastut talouspaperin päälle jäähtymään ja jätä rasva pannulle.

  • Kuumenna toinen paistinpannu ja lisää siihen pähkinät voi ja sokeri. Sekoittele viitisen minuuttia, varo ettei pala! Siirrä karamellisoituneet pähkinät leivinpaperille jäähtymään.

  • Kuumenna pekonipannu uudelleen ja lisää mangolohkot pannulle. Kääntele varovasti n. 5 min, kunnes lohkot ovat hieman ruskistuneet.

  • Asettele pinaatinlehdet vadille. Nostele pinaatin päälle persikanlohkot, pekonilastut, juustomuru ja pähkinät. Vimeistele balsamicosiirapilla.

Kokeile reseptejä