
Pekonia, mangoa ja sinihomejuustoa
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Helppo
Valmistusohje
- Paista pekonilastut rapeiksi pannulla. Nosta lastut talouspaperin päälle jäähtymään ja jätä rasva pannulle.
- Kuumenna toinen paistinpannu ja lisää siihen pähkinät voi ja sokeri. Sekoittele viitisen minuuttia, varo ettei pala! Siirrä karamellisoituneet pähkinät leivinpaperille jäähtymään.
- Kuumenna pekonipannu uudelleen ja lisää mangolohkot pannulle. Kääntele varovasti n. 5 min, kunnes lohkot ovat hieman ruskistuneet.
- Asettele pinaatinlehdet vadille. Nostele pinaatin päälle persikanlohkot, pekonilastut, juustomuru ja pähkinät.
- Vimeistele balsamicosiirapilla