Pekonia, Nutellaa ja banaania
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Helppo
Valmistusohje
-
Liota pekoniviipaleita kylmässä vedessä 5 minuuttia. Näin niistä poistuu hieman suolaa. Nosta pekonit vedestä ja paista pannulla rapeiksi. Nosta talouspaperin päälle jäähtymään.
-
Leikkaa kuoritut banaanit viipaleiksi ja pekonit pieneksi rouheeksi. Sivele tortillalettujen toiset puolet Nutellalla. Ripottele Nutellan päälle pekonirouhe.
-
Asettele banaaniviipaleet kahdelle tortillaletulle ja nosta loput kaksi tortillaa päälle – pekonipuoli alaspäin. Painele kevyesti.
-
Sulata kuumalla pannulla hieman voita ja paista tortillat yksi kerrallaan molemmin puolin, n. 30s per puoli, kunnes pinta on riskistunut. Anna hetki jäähtyä ja leikkaa paloiksi.