Pekonia, omenaa ja vadelmaa

Pekonia, omenaa ja vadelmaa

0 arviota
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Haastava

Valmistusohje

Vadelmamajoneesi

  • Keitä vadelmia ja sokeria pienessä vesitilkassa 2-3 minuuttia sekoitellen.
  • Siivilöi siemenet pois ja anna jäähtyä.
  • Sekoita ainekset keskenään kulhossa ja siirrä jääkaappiin.

Omenatartar

  • Sekoita ainekset keskenään kulhossa ja siirrä jääkaappiin.

Parmesaanilastut

  1. Tee parmesaaniraasteesta pieniä kekoja uunipellille leivinpaperin päälle.
  2. Paista 200-asteisessa uunissa 5-6 minuuttia, kunnes juusto on kokonaan sulanut ja hieman ruskistunut.
  3. Paista pekoniviipaleet pannulla rapeiksi. Nosta talouspaperin päälle jäähtymään ja leikkaa veitsellä suupaloiksi.
  4. Asettele pekonipaloille omenatartaria ja murra parmesanlastuista paloja päälle. Kruunaa vadelmamajoneesilla.

Kokeile reseptejä

Sinua saattaisi kiinnostaa