Pekonihillo

Pekonihillo

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 45 min

Valmistusohje

  • Leikkaa pekonit muutamaan sentin pätkiksi ja ruskista pannulla tai kattilassa rapeiksi. Nosta pekonit pois ja ruskista sipulisuikaleet pekonin rasvassa.

  • Lisää sokeri ja anna hetki karamellisoitua samalla sekoitellen. Laita pekonit takaisin ja lisää etikka sekä noin 3-4 dl kanalientä.

  • Anna hautua hiljalleen noin 20-30 minuuttia välillä sekoitellen, kunnes seos alkaa olla paksua. Pidä huoli ettei hillo pääse palamaan pohjaan!

  • Lisää loput kanaliemestä ja aja hillo tehosekoittimella tai sauvasekoittimella tasaiseksi. Kaada seos takaisin pannuun tai kattilaan ja hauduta vielä, kunnes väri on tiilenpunainen ja paksuus hillomainen.

  • Sekoita joukkoon vielä hunaja ja anna hillon hieman jäähtyä ennen käyttöä.

Kokeile reseptejä