Pekonihillo

Pekonihillo

0 arviota
Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 45 min

Valmistusohje

Leikkaa pekonit muutamaan sentin pätkiksi ja ruskista pannulla tai kattilassa rapeiksi.
Nosta pekonit pois ja ruskista sipulisuikaleet pekonin rasvassa. Lisää sokeri ja anna hetki karamellisoitua samalla sekoitellen. Laita pekonit takaisin ja lisää etikka sekä noin 3-4 dl kanalientä.
Anna hautua hiljalleen noin 20-30 minuuttia välillä sekoitellen, kunnes seos alkaa olla paksua.
Pidä huoli ettei hillo pääse palamaan pohjaan!

Lisää loput kanaliemestä ja aja hillo tehosekoittimella tai sauvasekoittimella tasaiseksi.
Kaada seos takaisin pannuun tai kattilaan ja hauduta vielä, kunnes väri on tiilenpunainen ja paksuus hillomainen. Sekoita joukkoon vielä hunaja ja anna hillon hieman jäähtyä ennen voin sekoittamista joukkoon.

Sinua saattaisi kiinnostaa