Pekoniin käärittyä possun sisäfileetä, vuohenjuustoa ja paahdettua punajuurta

Pekoniin käärittyä possun sisäfileetä, vuohenjuustoa ja paahdettua punajuurta

0 arviota
Kokonaisaika: 55 min
Kypsennysaika: 35 min
Työaika: 20 min
Haastava

Valmistusohje

Sekoita lohkottu punajuuri, suola, mustapippuri ja rypsiöljy uunivuoassa. Hiero mausteet sisäfileen pintaan ja kääri pekonit ympärille. Aseta filee punajuurten päälle ja paista 160 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes sisälämpö on 68 astetta. Ota filee pois uunista ja laita folioon vetäytymään.

Nosta uunin lämpö 225 asteeseen ja murusta juusto punajuurten päälle. Jatka paahtamista, kunnes vuohen juusto alkaa saamaan väriä ja punajuuret ovat napakan kypsiä.

Sinua saattaisi kiinnostaa