Pekoniin käärittyä possun sisäfileetä, vuohenjuustoa ja paahdettua punajuurta

Pekoniin käärittyä possun sisäfileetä, vuohenjuustoa ja paahdettua punajuurta

Kokonaisaika: 55 min
Kypsennysaika: 35 min
Työaika: 20 min
Keskitaso

Valmistusohje

  • Sekoita lohkottu punajuuri, suola, mustapippuri ja rypsiöljy uunivuoassa. Hiero mausteet sisäfileen pintaan ja kääri pekonit ympärille.

  • Aseta filee punajuurten päälle ja paista 160-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes sisälämpö on 68 astetta. Ota filee pois uunista ja laita folioon vetäytymään.

  • Nosta uunin lämpö 225 asteeseen ja murusta juusto punajuurten päälle. Jatka paahtamista, kunnes vuohen juusto alkaa saamaan väriä ja punajuuret ovat napakan kypsiä.

Kokeile reseptejä