Pekoniin käärityt grilliparsat

Pekoniin käärityt grilliparsat

Kokonaisaika: 18 min
Kypsennysaika: 8 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

Pekoniparsat

  • Jaa parsat koosta riippuen 2-3 nippuihin. Kiepauta nippujen ympärille 1-2 pekoniviipaletta.

  • Grillaa kuumassa grillissä välillä käännellen noin 8 minuuttia, kunnes pekoni on kauniisti karamellisoitunut ja parsat napakan kypsiä.

Sriracha-vaahterasiirappikastike

  • Sekoita sriracha ja vaahterasiirappi keskenään.

  • Aseta pekoni-parsat tarjoiluastiaan ja loraut päälle sriracha-vaahterasiirappikastike. Viimeistele rouhitulla mustapippurilla ja tarjoa!

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää