

Pekoniin käärityt possun sisäfileepihvit
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
-
Aseta possun sisäfilee leikkuulaudalle ja hiero suola mustapippuri tasaisesti pintaan. Kääri sisäfilee pekoniviipaleilla tiiviiksi paketiksi ja kiinnitä pekoni liotetuilla hammastikuilla tai paistinarulla sitomalla.
-
Grillaa sisäfilee keskilämmöllä välillä käännellen ja bbq-kastiketta pintaan sutien, kunnes pekoni on kauniisti karamellisoitunut kauttaaltaan.
-
Siirrä filee epäsuoralle lämmölle ja aseta fileen paksuimpaan kohtaan lämpömittari. Jatka kypsentämistä epäsuoralla lämmöllä, kunnes fileen sisälämpötila on 72-astetta. Annan fileen vetäytyä 10 minuuttia.
-
Leikkaa vetäytynyt filee noin 2 cm paksuisiksi pihveiksi ja tarjoa esimerkiksi grillivihannesten ja raikkaan salaatin kera.