Pekoninen makkara-kasvispannu
Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 30 min
Valmistusohje
-
Kuutioi pekoni ja paista pannulla, kunnes se saa väriä. Lisää purjosilppu ja porkkanaviipaleet, sekä hetken päästä paprikasuikaleet, munakoisokuutiot, kesäkurpitsakuutiot ja valkosipuli. Kääntele koko ajan.
-
Lisää lenkki kuutioina, sekä sokeriherneen palot kokonaisina tai paloiteltuina. Sekoita joukkoon myös halloumikuutiot, kirsikkatomaatit ja vesi.Mausta oman maun mukaan.
-
Kääntele aineksia pannulla sen aikaa, että raaka-aineet pehmenevät hieman, mutta niin, että niissä on vielä puruvastusta. Näin ruoka pysyy kauniin värisenä ja raaka-aineiden maku pääsee upeasti esille. Silppua ruoan joukkoon tuoretta persiljaa.