Pekoninen makkara-kasvispannu

Pekoninen makkara-kasvispannu

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 30 min

Valmistusohje

  • Kuutioi pekoni ja paista pannulla, kunnes se saa väriä. Lisää purjosilppu ja porkkanaviipaleet, sekä hetken päästä paprikasuikaleet, munakoisokuutiot, kesäkurpitsakuutiot ja valkosipuli. Kääntele koko ajan.

  • Lisää lenkki kuutioina, sekä sokeriherneen palot kokonaisina tai paloiteltuina. Sekoita joukkoon myös halloumikuutiot, kirsikkatomaatit ja vesi.Mausta oman maun mukaan.

  • Kääntele aineksia pannulla sen aikaa, että raaka-aineet pehmenevät hieman, mutta niin, että niissä on vielä puruvastusta. Näin ruoka pysyy kauniin värisenä ja raaka-aineiden maku pääsee upeasti esille. Silppua ruoan joukkoon tuoretta persiljaa.

Kokeile reseptejä