Pekoniperunat ja grillatut ribsit

Pekoniperunat ja grillatut ribsit

Kokonaisaika: 145 min
Kypsennysaika: 135 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

Ribsit

  • Kuumenna suuressa kattilassa vesi kiehuvaksi. Poista ribsien pakkauksesta etiketti ja aseta ribsit pakkauksessaan veteen. Siirrä kattila 90-100 asteiseen uuniin ja kypsennä 2,5 tuntia. Huom. Ribsien pakkaus saattaa hieman turvota kypsentäessä.

Pekoniperunat

  • Paahda pekonit uunissa tai paistinpannulla rapsakoiksi ja murusta ne veitsellä.

  • Pyöräytä perunat oliiviöljyssä ja laita perunat uunipellille. Paahda 200-220°C asteessa noin 30 minuuttia, kunnes ne saavat kullanruskean pinnan ja ovat kypsiä sisältä.

  • Valmista maustettu ranskankerma sekoittamalla ranskankermaan dijon-sinappi, suola, mustapippuri ja sitruunamehu. 

  • Kokoa annos lusikoimalla ranskankermaa kuumien perunoiden päälle, ripottele päälle pekonimurut ja hienonnettu lehtipersilja.

Viimeistely

  • Poista kypsät ribsit pakkauksesta ja grillaa kuumassa grillissä kaunis paahtunut grillipinta. Voit sivellä ribsejä vielä halutessasi bbq-kastikkeella

  • Vinkki: saat tehtyä ribsien pakkaukseen jäävästä liemestä ja ketsupista makoisan grillauskastikkeen keittämällä noin viisi minuuttia.

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää