Pekoniset lihapullat ja sienikastiketta

Pekoniset lihapullat ja sienikastiketta

Kokonaisaika: 50 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 20 min
Helppo

Valmistusohje

  • Kuutio ja paista pekoni rapsakaksi pannulla ja valuta enin rasva pois. Anna hetki jäähtyä. Sekoita jauheliha, pekoni, timjami sekä suola ja pippuri huolellisesti. Pyörittele massasta pyöryköitä ja paista pannulla kypsiksi.

  • Paista viipaloidut sienet öljyssä kauniin kullanruskeiksi ja mausta suolalla. Lisää konjakki ja anna alkoholin kiehua melkein kokonaan pois.

  • Lisää joukkoon dijon-sinappi ja demi glace ja kiehauta.
    Lisää kerma ja anna kastikkeen kiehua kasaan noin 5 minuuttia. Mausta mustapippurilla ja tarkista suola.

  • Tarjoa pyörykät sienikastikkeen, perunamuusin herneiden ja sokeroitujen puolukoiden kanssa.

Kokeile reseptejä