Pekoniset lihavartaat ja grilliketsuppi

Pekoniset lihavartaat ja grilliketsuppi

Kokonaisaika: 55 min
Kypsennysaika: 40 min
Työaika: 15 min
Helppo

Valmistusohje

Kuutioi ja paista pekoni rapsakaksi pannulla. Valuta enin rasva pois ja sekoita jauhelihan kanssa. Muotoile massasta 8kpl varraspatukoita. Työnnä metalliset tai vedessä liotetut puiset varrastikut lihapatukoiden sisään ja grillaa vartaat kohtuullisella lämmöllä kypsiksi välillä käännellen, n. 10 minuutin ajan.

Laita kaikki ketsupin ainekset foliovuokaan ja vuoka grilliin. Anna paahtua, kunnes ainekset ovat saaneet väriä ja sipuli on pehmennyt (noin 15 -20min).
Laita ainekset tehosekoittimeen ja soseuta.
Valuta tehosekoittimeen rypsiöljy ohuena nauhana koneen pyöriessä.

Tarjoa lisäksi vaikkapa kesäistä coleslawta.

Kokeile reseptejä

Sinua saattaisi kiinnostaa