Pekoniset lihavartaat ja grilliketsuppi
Kokonaisaika: 55 min
Kypsennysaika: 40 min
Työaika: 15 min
Helppo
Valmistusohje
-
Kuutioi ja paista pekoni rapsakaksi pannulla. Valuta enin rasva pois ja sekoita jauhelihan kanssa. Muotoile massasta 8kpl varraspatukoita.
-
Työnnä metalliset tai vedessä liotetut puiset varrastikut lihapatukoiden sisään ja grillaa vartaat kohtuullisella lämmöllä kypsiksi välillä käännellen, n. 10 minuutin ajan.
-
Laita kaikki ketsupin ainekset foliovuokaan ja vuoka grilliin. Anna paahtua, kunnes ainekset ovat saaneet väriä ja sipuli on pehmennyt (noin 15 -20min).
-
Laita ainekset tehosekoittimeen ja soseuta. Valuta tehosekoittimeen rypsiöljy ohuena nauhana koneen pyöriessä.
-
Tarjoa lisäksi vaikkapa kesäistä coleslawta.