Pekoniset lihavartaat ja grilliketsuppi

Pekoniset lihavartaat ja grilliketsuppi

Kokonaisaika: 55 min
Kypsennysaika: 40 min
Työaika: 15 min
Helppo

Valmistusohje

  • Kuutioi ja paista pekoni rapsakaksi pannulla. Valuta enin rasva pois ja sekoita jauhelihan kanssa. Muotoile massasta 8kpl varraspatukoita.

  • Työnnä metalliset tai vedessä liotetut puiset varrastikut lihapatukoiden sisään ja grillaa vartaat kohtuullisella lämmöllä kypsiksi välillä käännellen, n. 10 minuutin ajan.

  • Laita kaikki ketsupin ainekset foliovuokaan ja vuoka grilliin. Anna paahtua, kunnes ainekset ovat saaneet väriä ja sipuli on pehmennyt (noin 15 -20min).

  • Laita ainekset tehosekoittimeen ja soseuta. Valuta tehosekoittimeen rypsiöljy ohuena nauhana koneen pyöriessä.

  • Tarjoa lisäksi vaikkapa kesäistä coleslawta.

Kokeile reseptejä