Pippuri-dijonpossua ja parmesaanilla maustettua perunamuussia

Pippuri-dijonpossua ja parmesaanilla maustettua perunamuussia

Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 15 min
Helppo

Valmistusohje

Keitä perunat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä ja valuta hyvin. Painele perunat tiheän siivilän läpi ”perunalumeksi” tai soseuta sähkövatkaimella. Sekoita mukaan voi, maito ja raastettu parmesaani. Mausta tarvittaessa suolalla.

Paahda pippureita kuivalla pannulla, kunnes ne alkavat tuoksua paahteisille. Lisää pannulle hieman rypsiöljyä ja possusuikaleet. Paista fileesuikaleet kypsiksi. Lisää mukaan kuutioitu sipuli sekä valkosipuli ja jatka paistamista, kunnes sipuli alkaa pehmenemään. Vähennä lämpöä ja lisää pannulle Dijon-sinappi, kerma sekä smetana. Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes kastike on sopivan paksuista.

Tarjoa lisukkeena suolakurkkuja ja nauti!

Sinua saattaisi kiinnostaa

Kokeile reseptejä