Pippuri-dijonpossua ja parmesaanilla maustettua perunamuussia
Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 15 min
Helppo
Valmistusohje
-
Keitä perunat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä ja valuta hyvin. Painele perunat tiheän siivilän läpi ”perunalumeksi” tai soseuta sähkövatkaimella.
-
Sekoita mukaan voi, maito ja raastettu parmesaani. Mausta tarvittaessa suolalla.
-
Paahda pippureita kuivalla pannulla, kunnes ne alkavat tuoksua paahteisille. Lisää pannulle hieman rypsiöljyä ja possusuikaleet. Paista fileesuikaleet kypsiksi.
-
Lisää mukaan kuutioitu sipuli sekä valkosipuli ja jatka paistamista, kunnes sipuli alkaa pehmenemään. Vähennä lämpöä ja lisää pannulle Dijon-sinappi, kerma sekä smetana. Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes kastike on sopivan paksuista.
-
Tarjoa lisukkeena suolakurkkuja ja nauti!