Pippuri-dijonpossua ja parmesaanilla maustettua perunamuussia

Pippuri-dijonpossua ja parmesaanilla maustettua perunamuussia

Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 15 min
Helppo

Valmistusohje

  • Keitä perunat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä ja valuta hyvin. Painele perunat tiheän siivilän läpi ”perunalumeksi” tai soseuta sähkövatkaimella.

  • Sekoita mukaan voi, maito ja raastettu parmesaani. Mausta tarvittaessa suolalla.

  • Paahda pippureita kuivalla pannulla, kunnes ne alkavat tuoksua paahteisille. Lisää pannulle hieman rypsiöljyä ja possusuikaleet. Paista fileesuikaleet kypsiksi.

  • Lisää mukaan kuutioitu sipuli sekä valkosipuli ja jatka paistamista, kunnes sipuli alkaa pehmenemään. Vähennä lämpöä ja lisää pannulle Dijon-sinappi, kerma sekä smetana. Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes kastike on sopivan paksuista.

  • Tarjoa lisukkeena suolakurkkuja ja nauti!

Kokeile reseptejä