Pippurilenkki

Pippurilenkki

Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

  • Kuori ja pätki makkara ”tournedoiksi”. Sivele makkaroiden pinnat Dijonilla.

  • Pyörittele makkarat pippuriseoksessa ja paista vaahtoavassa voissa kauttaaltaan kauniin paahteisen värisiksi. Siirrä makkarat uunipellille ja paahda 150-asteisessa uunissa 8 minuuttia.

  • Vatkaa kerma kevyeksi vaahdoksi. Lisää pippurit makkaranpaistopannulle. Paahda kunnes pippurit alkavat tuoksumaan paahteisille. Lisää pannulle demi-glace ja Dijon-sinappi. Kiehauta hieman kokoon.

  • Vatkaa joukkoon kermavaahto. Mausta kastike suolalla. Tarjoa nämä arkiset pippuripihvit pippurikastikkeen ja perunamuusin kera.

Kokeile reseptejä