Pippurilenkki
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Helppo
Valmistusohje
-
Kuori ja pätki makkara ”tournedoiksi”. Sivele makkaroiden pinnat Dijonilla.
-
Pyörittele makkarat pippuriseoksessa ja paista vaahtoavassa voissa kauttaaltaan kauniin paahteisen värisiksi. Siirrä makkarat uunipellille ja paahda 150-asteisessa uunissa 8 minuuttia.
-
Vatkaa kerma kevyeksi vaahdoksi. Lisää pippurit makkaranpaistopannulle. Paahda kunnes pippurit alkavat tuoksumaan paahteisille. Lisää pannulle demi-glace ja Dijon-sinappi. Kiehauta hieman kokoon.
-
Vatkaa joukkoon kermavaahto. Mausta kastike suolalla. Tarjoa nämä arkiset pippuripihvit pippurikastikkeen ja perunamuusin kera.