Pippurilenkki

Pippurilenkki

Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

Kuori ja pätki makkara ”tournedoiksi”. Sivele makkaroiden pinnat dijonilla. Pyörittele makkarat pippuriseoksessa ja paista vaahtoavassa voissa kauttaaltaan kauniin paahteisen värisiksi. Siirrä makkarat uuninpellille ja paahda 150-asteisessa uunissa 8 minuuttia.

Vatkaa kerma kevyeksi vaahdoksi. Lisää pippurit makkaranpaistopannulle. Paahda kunnes pippurit alkavat tuoksumaan paahteisille. Lisää pannulle demi glace ja dijonsinappi. Kiehauta hieman kokoon. Vatkaa joukkoon kermavaahto. Mausta kastike suolalla. Tarjoa nämä arkiset pippuripihvit pippurikastikkeen ja perunamuusin kera.

Kokeile reseptejä