

Pippurinen possupihvi ja sipulikastiketta
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Helppo
Valmistusohje
-
Kuori ja viipaloi sipulit.
-
Kuumenna korkeareunainen paistinpannu kuumaksi. Sulata pannulla noin kaksi ruokalusikallista voita. Kun voi alkaa vaahtoamaan, lisää sipuliviipaleet pannulle. Paista sipulia keskilämmöllä välillä sekoitellen noin 10 minuuttia, kunnes sipuli alkaa karamellisoitumaan kauniisti. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Lisää mukaan dijon ja demi glace. Keittele pari minuuttia. Lisää kastikkeeseen kuohukerma ja jatka keittelyä, kunnes kastikkeen rakenne on sopivan paksu. Tarkista maku.
-
Kuumenna paistinpannu kuumaksi ja ruskista minuuttipihvit tilkassa rypsiöljyä noin 3 minuuttia per puoli, kunnes pihvit ovat kauniisti paistuneet ja kypsiä.