Pippurisia possupihvejä ja rakuunaporkkanoita

Pippurisia possupihvejä ja rakuunaporkkanoita

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 30 min

Valmistusohje

Halkaise porkkanat tarvittaessa pitkittäin niin, että ne ovat noin etusormen paksuisia. Paahda porkkanoita 250-asteisessa uunissa noin 6 minuuttia, kunnes ne alkavat saamaan väriä ja pehmenemään. Lisää mukaan voi ja jatka paahtamista, kunnes voi alkaa tummumaan. Ota vuoka pois uunista ja ripottele päälle hienonnettu rakuuna, suola sekä muutama rouhaisu mustapippuria. Pyörittele porkkanoita paahtuneessa rakuunavoissa.

Kuumenna paistinpannu ja lisää siihen rypsiöljy ja voi. Kun voi alkaa vaahtoamaan, lisää pannulle pippuripihvit. Paista noin 2 minuuttia per puoli, kunnes pihvit ovat kypsiä ja kauniin värisiä. Ota pihvit pois pannulta vetäytymään ja lisää pannulle pihvipakkauksen mukana tullut pippurikastike. Kuumenna koko ajan sekoittaen.

Tarjoa pippuripihvit rakuunaporkkanoiden sekä kermaisen pippurikastikkeen kera. Viimeistele rouhituilla pippureilla.

Kokeile reseptejä

Sinua saattaisi kiinnostaa