Pippurista makkaraa ja gnoccheja

Pippurista makkaraa ja gnoccheja

Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 15 min
Helppo

Valmistusohje

  • Silppua sellerinvarsi ja viipaloi valkosipuli sekä chili. Kuutioi sipuli. Kummenna kattila tai kasari keskilämmöllä ja freesaa vihanneksia hetki oliiviöljyssä. Lisää tomaattipyree ja jatka freesaamista, kunnes tomaattipyree alkaa paahtumaan.

  • Lisää joukkoon tomaattimurska, suola ja rouhittu mustapippuri. Anna hautua puolisen tuntia välillä sekoitellen.

  • Keitä gnocchit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja lisää tomaattikastikkeeseen.

  • Grillaa makkarat keskilämmöllä noin 3 minuuttia per puoli, kunnes niissä on kaunis grillattu pinta ja ne ovat läpikotaisin kuumia. Voit myös paistaa makkarat pannulla pienessä määrässä rypsiöljyä.

  • Tarjoa makkarat tomaattisten gnocchien kera.

Kokeile reseptejä