
Pippurista makkaraa ja gnoccheja
Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 15 min
Helppo
Valmistusohje
Silppua sellerinvarsi ja viipaloi valkosipuli sekä chili. Kuutioi sipuli. Kummenna kattila tai kasari keskilämmöllä ja freesaa vihanneksia hetki oliiviöljyssä. Lisää tomaattipyree ja jatka freesaamista, kunnes tomaattipyree alkaa paahtumaan. Lisää joukkoon tomaattimurska, suola ja rouhittu mustapippuri. Anna hautua puolisen tuntia välillä sekoitellen.
Keitä gnocchit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja lisää tomaattikastikkeeseen.
Grillaa makkarat keskilämmöllä noin 3 minuuttia per puoli, kunnes niissä on kaunis grillattu pinta ja ne ovat läpikotaisin kuumia. Voit myös paistaa makkarat pannulla pienessä määrässä rypsiöljyä.
Tarjoa makkarat tomaattisten gnocchien kera.