Pitkään haudutettua possun etuselkää ja juureksia

Pitkään haudutettua possun etuselkää ja juureksia

0 arviota
Kokonaisaika: 205 min
Kypsennysaika: 180 min
Työaika: 25 min
Haastava

Valmistusohje

Kuori ja pilko porkkanat, palsternakka ja sipulit suupaloiksi. Kuori valkosipulin kynnet ja murskaa ne veitsen lappeella.

Pyörittele uuniliha vehnäjauhoissa. Paista liha voi-rypsiöljyseoksessa molemmin puolin kauniin väriseksi ja laita liha pataan. Lisää pannulle lihaliemi sekä tomaattipyree ja kiehauta. Raavi pannun pohjaan tarttuneet maut limeen.

Lado vihannekset sekä yrtit pataan lihan ympärille ja kaada kuuma liemi päälle. Peitä vuoka foliolla ja hauduta 150-asteisessa uunissa kolmisen tuntia, kunnes liha on mureaa. Ota lopuksi folio pois vuoasta ja jatka paistamista, kunnes liha alkaa saamaan väriä.

Kuori ja keitä perunat kypsiksi. Siivilöi huolellisesti ja laita kattila vielä kuumalle liedelle, että kosteus höyrystyy kokonaan pois.

Kuutioi voi ja vatkaa KYLMÄ voi sähkövatkaimella perunoiden joukkoon, kunnes muussi on sileää. Lisää tarvittaessa tilkka maitoa.