Popsi hodareita!

Popsi hodareita!

Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Keskitaso

Valmistusohje

  • Grillaa nakit kauniin ruskeiksi ja käytä myös sämpylät nopeasti grillissä. Täytä jokainen sämpylä kahdella nakilla, pekonikaalilla ja viimeistele savuketsupilla.

  • Pekonikaali: Leikkaa kaali hyvin ohuiksi suikaleiksi tai raasta raastimella. Kuullota suikaleita kattilassa öljyn kera, kunnes kaali alkaa hieman pehmetä. Lisää ruokakerma ja mausta mustapippurilla.

  • Anna hautua hiljalleen kannen alla, kunnes kaali on täysin pehmeää. Lisää ruohosipulit tarvittaessa suolaa.

  • Savuketsuppi: Tee viillot tomaattien kuoreen ja pidä niitä muutama sekunti kiehuvassa vedessä. Nosta tomaatit kylmään veteen ja anna hetki jäähtyä. Poista tomaateista kuori, leikkaa ne lohkoiksi ja poista kannat.

  • Laita tomaattilohkot ja valkosipulinkynnet tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi. Voit tehdä saman myös sauvasekoittimella. Laita seos kattilaan ja lisää savupaprikajauhe, etikka ja sokeri.

  • Anna kiehua hiljalleen, kunnes seos on sakeaa. Lisää suola ja hienoksi leikattu basilika. Jäähdytä.

Kokeile reseptejä