Popsi hodareita!

Popsi hodareita!

Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Haastava

Valmistusohje

Grillaa nakit kauniin ruskeiksi ja käytä myös sämpylät nopeasti grillissä. Täytä jokainen sämpylä kahdella nakilla, pekonikaalilla ja viimeistele savuketsupilla.

Pekonikaali: Leikkaa kaali hyvin ohuiksi suikaleiksi tai raasta raastimella. Kuullota suikaleita kattilassa öljyn kera, kunnes kaali alkaa hieman pehmetä. Lisää ruokakerma ja mausta mustapippurilla. Anna hautua hiljalleen kannen alla, kunnes kaali on täysin pehmeää. Lisää ruohosipulit tarvittaessa suolaa.

Savuketsuppi: Tee viillot tomaattien kuoreen ja pidä niitä muutama sekunti kiehuvassa vedessä. Nosta tomaatit kylmään veteen ja anna hetki jäähtyä. Poista tomaateista kuori, leikkaa ne lohkoiksi ja poista kannat. Laita tomaattilohkot ja valkosipulinkynnet tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi. Voit tehdä saman myös sauvasekoittimella. Laita seos kattilaan ja lisää savupaprikajauhe, etikka ja sokeri. Anna kiehua hiljalleen, kunnes seos on sakeaa. Lisää suola ja hienoksi leikattu basilika. Jäähdytä.

Kokeile reseptejä

Sinua saattaisi kiinnostaa