Pork and Beans
Valmistusohje
-
Leikkaa varsiselleri, sipuli ja valkosipuli viipaleiksi. Leikkaa kassler puolikkaan nyrkin kokoisiksi paloiksi ja suolaa palat hyvin. Ruskista lihapalat huolellisesti ja laita ne uunivuokaan.
-
Lisää pannulle sipuli- ja varsisellerisilppu. Freesaa kunnes kasvikset pehmenevät. Lisää mukaan tomaattipyree ja jatka freesaamista muutama minuutti. Lisää pannulle valkoviini ja kiehauta. Lisää mukaan lihaliemi ja kuumenna kiehuvaksi.
-
Kaada kuuma lihaliemi ja kasvikset vuokaan lihapalojen seuraksi ja kypsennä 160-asteisessa uunissa kannen alla noin kaksi tuntia, kunnes liha alkaa olemaan mureaa.
-
Lisää vuokaan valutetut pavut, sekoita ja jatka kypsentämistä vielä tunnin ajan ilman kantta. Lisää tarvittaessa myös nestettä. Tarjoa possu-papupata esimerkiksi vaalean maalaisleivän kera.