Pork and Beans

Pork and Beans

0 arviota
Kokonaisaika: 200 min
Kypsennysaika: 180 min
Työaika: 20 min
Haastava

Valmistusohje

Leikkaa varsiselleri, sipuli ja valkosipuli viipaleiksi.

Leikkaa kassler puolikkaan nyrkin kokoisiksi paloiksi ja suolaa palat hyvin. Ruskista lihapalat huolellisesti ja laita ne uunivuokaan.

Lisää pannulle sipuli- ja varsisellerisilppu. Freesaa kunnes kasvikset pehmenevät. Lisää mukaan tomaattipyree ja jatka freesaamista muutama minuutti. Lisää pannulle valkoviini ja kiehauta. Lisää mukaan lihaliemi ja kuumenna kiehuvaksi.

Kaada kuuma lihaliemi ja kasvikset vuokaan lihapalojen seuraksi ja kypsennä 160-asteisessa uunissa kannen alla noin kaksi tuntia, kunnes liha alkaa olemaan mureaa.

Lisää vuokaan valutetut pavut, sekoita ja jatka kypsentämistä vielä tunnin ajan ilman kantta. Lisää tarvittaessa myös nestettä.

Tarjoa possu-papupata esimerkiksi vaalean maalaisleivän kera.