Porsaan fileepihvit, savunmakuinen bbq-kastike ja grillikasvikset

Porsaan fileepihvit, savunmakuinen bbq-kastike ja grillikasvikset

Kokonaisaika: 60 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 30 min
Keskitaso

Valmistusohje

  • Sekoita marinadin ainekset ja kääntele se fileepihvien pintaan. Anna maustua jääkaapissa mielellään yön yli.

  • Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Valmista sillä välin bbq-kastike.
    Mittaa kastikkeen ainekset kattilaan ja anna kiehua 10-15 minuuttia hiljaa poreillen. Soseuta halutessasi sauvasekoittimella.

  • Leikkaa munakoiso viipaleiksi ja laita leivinarkin päälle. Ripottele pinnalle suolaa ja anna seistä huoneenlämmössä noin puoli tuntia. Kuivaa talouspaperilla.

  • Voitele grilliparila öljyllä ja laita siihen munakoisoviipaleet, miniterttutomaatit terttuineen ja herkkusienet. Lisää hienonnettu valkosipuli ja kääntele, kunnes ovat sopivan kypsiä. Mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria.

  • Grillaa pihvit molemmin puolin ja nauti grillikasvisten ja bbq-kastikkeen kanssa.

Kokeile reseptejä