

Porsaan fileepihvit, savunmakuinen bbq-kastike ja grillikasvikset
Valmistusohje
-
Sekoita marinadin ainekset ja kääntele se fileepihvien pintaan. Anna maustua jääkaapissa mielellään yön yli.
-
Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Valmista sillä välin bbq-kastike.
Mittaa kastikkeen ainekset kattilaan ja anna kiehua 10-15 minuuttia hiljaa poreillen. Soseuta halutessasi sauvasekoittimella. -
Leikkaa munakoiso viipaleiksi ja laita leivinarkin päälle. Ripottele pinnalle suolaa ja anna seistä huoneenlämmössä noin puoli tuntia. Kuivaa talouspaperilla.
-
Voitele grilliparila öljyllä ja laita siihen munakoisoviipaleet, miniterttutomaatit terttuineen ja herkkusienet. Lisää hienonnettu valkosipuli ja kääntele, kunnes ovat sopivan kypsiä. Mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria.
-
Grillaa pihvit molemmin puolin ja nauti grillikasvisten ja bbq-kastikkeen kanssa.