

Porsaan kyljykset kantarellikastikkeessa
Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 15 min
Helppo
Valmistusohje
-
Halkaise purjo, huuhtele se hyvin ja suikaloi ohuiksi suikaleiksi. Paista kyljyksiin kauniin ruskea pinta öljyssä ja siirrä ne pois pannulta.
-
Kuumenna pannu uudelleen ja kuullota purjosuikaleita hetki, lisää tuorejuusto, ruokakerma ja mustapippuri. Nosta kyljykset kastikkeen joukkoon ja anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla noin 15 minuuttia.
-
Kuori porkkanat ja leikkaa ne lanteiksi. Keitä niitä muutama minuutti pienessä määrässä vettä, kunnes ne ovat kypsiä mutta vielä napakoita.
-
Siirrä porkkanat toiseen astiaan. Revi timjamin lehdet varsista, lisää lehdet sekä nokare voita porkkanoiden joukkoon ja mausta suolalla. Tarjoile keitettyjen perunoiden ja timjamiporkkanoiden kera.